10 beste Pokemon Go auto’s

Pokemon Go is uit gekomen in Amerika, Nieuw Zeeland en Australië. Echter speelt heel de wereld het al. Ook onze favoriete Youtuber Salomondrin wist er een paar te vangen in zijn Porsche 918 Spyder. Ik presenteer u een lijstje met de beste auto’s om iedereen voor te zijn om een Charmander te vangen.

 

10  Renault Twizy

Pokemon Go Twizy

Klein maar fijn zullen we maar zeggen. Deze elektrische Franse auto heeft een rijbereik van 100km. Je kan dus niet lang of ver zoeken naar Pokemons. Toch krijg je de Twizy overal tussendoor en met de vleugel deur kan je zo uitstappen voor jouw eigen Pikachu. Tussendoor weggetjes naar een gym is ook geen probleem, want deze Renault kan vast wel door een steeg.

 

 

9  Ford Focus RS

Pokemon Go Ford Focus RS

Wie in de stad opzoek gaat naar Pokemons moet snel kunnen zijn in het bochtenwerk. De Focus RS kan dat wel, mits er een goed bestuurder achter zit. We kennen deze Amerikaan vast wel van Drift King Ken Blok.

 

 

 

 

8  Ferrari F12 TDF

Pokemon Go Ferrari F12 TDF

Even snel als de LaFerrari naar de 100 km/h en een elegante maar zeker ook agressieve look. Deze Ferrari heeft de nieuwste snufjes en maakt gebruik van geweldige LaFerrari remmen. Zo kan je dus iedereen voor zijn op een Pokemon jacht, maar ook weer op plaats rust zijn een fractie van een seconde.

 

 

 

 

 

7  Smart Fortwo

Pokemon Go Fortwo

Weer een klein autootje. Net iets groter dan de Twizy, maar alsnog een goede kleine auto. Kan overal doorheen en is Duits. Mooi toch? Maar is hij ook goed voor Pokemon Go?

 

 

 

 

 

6  Lotus Exige 360 Cup

Pokemon Go Lotus Exige 360 cup

Er doorheen, er onderdoor, er omheen, noem het maar op en dit sport autootje vindt z’n weg wel. Deze Brit produceer 345 pk van een 3,5 liter V6. Naar honderd doet hij in 4 seconden en stoppen met sneller gaan doet hij bij 274 km/h. Niet super snel dus, maar je hebt wel meer lol onderweg naar jouw Flaeron.

 

 

5  Mercedes-Benz G500 4×4²

Door de woestijn voor of gewoon over de weg. De nieuwe 4×4 van Mercedes kan het allemaal. Deze zeecontainer is gek genoeg géén AMG model, maar toch produceert hij 422 pk met een Biturbo V8. Daarmee gaat ie naar honderd in 6.5 seconden en stopt hij met accelereren op 209 km/h. Wie zich geen 6×6 van bijna een miljoen kan permitteren is nog altijd welkom bij Mercedes voor dit ding van 3 ton.

Pokemon Go Pokemon Go Mercedes 4x42

 

4  Tesla Model S

Deze elektrische auto heeft al goed van zich laten merken qua prestatie. Nul naar honderd gaat de Amerikaan in slechts 3 seconden. Ook heeft de Tesla overal sensoren voor de autopiloot, een ingebouwd WiFi systeem, all-wheel drive, 469 😉 pk, en een rijbereik van 509 km. Veel auto voor je geld, maar waarom is dit nou weer goed voor Pokemon Go? De Model S lokt Pikachu. Echt waar.

Pokemon Go Tesla Model s

 

3  Dodge Viper ACR

De laatste Viper die ooit gebouwd wordt. Handgemaakt in Detroit en ontzettend snel op welk circuit dan ook. Echter is de ACR met zijn topsnelheid van 284 km/h wel de langzaamste Viper ooit. Met de enorme downforce die merendeels afkomstig is van de grote spoiler lijkt het net alsof er een Snorlax op je auto ligt.

Pokemon Go Dodge Viper ACR

 

2   Mercedes-Benz G63 6×6 AMG

Gemaakt voor het Australische leger en de verwoester van jouw o zo mooie woonwijk. Van nu hoef je nooit meer uit te wijken voor bossen of weilanden, want de 6×6 gaat er gewoon dwars doorheen.

Pokemon Go Mercedes G63 6x6

 

1  Porsche 918 Spyder Weissach

We konden hem er natuurlijk niet uitlaten. Deze Hypercar is een beest op het circuit en gevaarte op de weg. Er is geen twijfel mogelijk dat iedereen aan de kant zal gaan als je deze even lekker laat revven. Echter moet je wel ongeveer 2 miljoen euro bij elkaar sparen.

Pokemon Go Porsche 918 Spyder Weissach

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Check Also

Holy shit: Italdesign Automobili Speciali

Holy shit: Italdesign Automobili Speciali

Ja, wij zijn wakker geschut uit onze paar maanden durende dood. Wakker geschut door een …

About Douwe

Douwe schrijft over events en het laatste nieuws, maar bekijk ook zijn foto reportages. Volg Douwe ook op Instagram: