Ronaldo trakteert zichzelf met Bugatti

Nadat de Portugezen met veel geluk van de Franzen hadden gewonnen vond Ronaldo het tijd voor iets leuks. Eerst even op vakantie in Ibiza, natuurlijk. Maar als hij thuis komt staat er een nieuw cadeau voor hem klaar: een Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

De Real Madrid stel speler, die al bekend is van meerdere supercars, krijgt weer een nieuwe auto onder zijn gat. Ditmaal gaat het om een minstens 2 miljoen kostende Bugatti Veyron. Hij maakte zijn nieuwe aanwinst bekend op Instagram. Het beest is al aangekomen bij zijn huis, maar eerst rust Ronaldo even uit op de Mediterraanse Zee.

Ronaldo Koopt Veyron

Cristiano Ronald werd al eerder gezien met een Bugatti, maar dat was Nike reclame spotje in 2008. De Veyron krijgt zijn eigen officiële Bugatti plekje naast zijn Aventador. Of wordt het toch naast 1 van zijn 2 599’s? Dat de Portugees geen Chiron heeft gekocht is toch wel een beetje gek. Deze miljonair zo dat namelijk makkelijk kunnen betalen. Misschien dat hij er nog niet vanaf wist.

 

Specificaties

De Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse werd geregistreerd als snelste productie auto ter wereld met een snelheid van 408.84 km/u. Naar 100 km/u doet ‘ie in 2.6 seconden. Met een 8 liter W16 motor produceert de Veyron 1200 paardenkracht en 1500 nm aan koppel. Best veel, toch?

Ronaldo Koopt veyron

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Check Also

Holy shit: Italdesign Automobili Speciali

Holy shit: Italdesign Automobili Speciali

Ja, wij zijn wakker geschut uit onze paar maanden durende dood. Wakker geschut door een …

About Douwe

Douwe schrijft over events en het laatste nieuws, maar bekijk ook zijn foto reportages. Volg Douwe ook op Instagram: