Salomondrin vs David Lee op Instagram

Vele autoliefhebbers besteden een hoop tijd op Youtube en Instagram (wij zelf ook). Vaak worden er veel leuke foto’s en video’s gedeeld door mensen zoals Shmee150, Lamborghiniks, Salomondrin en David SK Lee. Vandaag heerste er een andere sfeer.

Josh Cartu is momenteel aanwezig bij de garage van Ferrari verzamelaar David Lee. Hierin staat een Ferrari verzameling van $50 miljoen en een hoop andere exoten zoals de onderstaande Huayra. Josh Cartu begint het conflict met deze story post.

Salomondrin: Josh Cartu's story       Salomondrin: Josh Cartu's story

Deze Pagani Huayra is nog geen jaar geleden van Salomondrin geweest. Toen heette de auto Pagani Huayra 730s. Dat David Lee de ‘730s’ naar ‘Da Vinci’ heeft veranderd heeft een hoop verontwaardiging bezorgd bij Salomondrin fans. Aan Alejandro’s reactie te zien speelt er echter meer.

 

Na wat gedoe in de comments van David Lee en Josh Cartu komt the Golden Jew erover heen zetten.

 

Blijk baar speelt er al langer wat tussen het Youtube clubje van Alejandro en David Lee. Alejandro zelf had voor zijn FERRARI BIG 5 video de auto’s van David Lee geleend. Nu zeurt hij wel om het geld dat hij nog zou krijgen, terwijl hij altijd heeft volgehouden dat hij niks voor het geld doet op Youtube.

Na een tijdje gaan alle Salomondrin aanhangers op Instagram los op David Lee en Josh Cartu. Daarbij tonen ze hun solidariteit door massaal ‘#cupgang’ te reageren.

De online ruzie wordt afgesloten door Josh Cartu en Salomondrin met nog een paar verwijten.

img-20161015-wa0014         Salomondrin en Josh Cartu sluiten het af

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Check Also

Holy shit: Italdesign Automobili Speciali

Holy shit: Italdesign Automobili Speciali

Ja, wij zijn wakker geschut uit onze paar maanden durende dood. Wakker geschut door een …

About Douwe

Douwe schrijft over events en het laatste nieuws, maar bekijk ook zijn foto reportages. Volg Douwe ook op Instagram: