Straten dicht voor Koenigsegg Parade

Tijdens de weken van de Geneva auto show zal er meer chaos en geschreeuw zijn dan ooit te voren. Jazeker, ook in Zwitserland is het dreigingsniveau substantieel. Je hebt het nu vast al geraden: van 9 tot 19 maart heeft iedereen in Geneva kans om een Koenigsegg te zien! Kris Singh en zijn rijke vrienden houden namelijk een Koenigsegg Parade.

Het papier werk is al gedaan. Kris Singh zegt dat hij en zijn toffe vrienden de straten zullen veroveren met hun Koenigsegg’s. Dit betekend dat er zijn Koenigsegg Agera XS rond zal rijden in de stad. Verder is er grote kans dat de Agera RS ‘ML’ aanwezig is en ook de Naraya. Daarnaast hopen we op de Agera R van Majed en de Agera RS van zijn buddy Hussein Musallam. Natuurlijk ook de One:1 van de net zo lekkere Carina Lima zal present zijn. En dan nog een schrikwekkende CCX.

Ook al is dit een hele grote lijst van Zweeds genot; er is kans op nog meer Koenigsegg. Kris Singh noemde namelijk ook dealers in zijn bedank richting de burgemeester. En zoals iedereen weet: PACE heeft knetter veel Koenigseggs. En ook wij, als ontzettend gaaf land, hebben een Koenigsegg bij PACE staan.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Check Also

Audi Stopt met Le Mans

Audi stopt met Le Mans en gaat naar Formule E

Het is definitief. Audi trekt de stekker uit de beroemde 24h Le Mans en gaat …

About Douwe

Douwe schrijft over events en het laatste nieuws, maar bekijk ook zijn foto reportages. Volg Douwe ook op Instagram: