Unieke Pagani Huayra Pearl in de kreukels

Het is slechte week voor onze carbon monsters. Eerst de Koenigsegg One:1 en nu is ook de unieke Pagani Huayra Pearl ligt nu aan diggelen. Nog geen jaar oud en de Pagani Huayra Pearl crasht al in Parijs.

De reden van de crash van gister avond is niet bekend. In Parijs is het verkeer natuurlijk altijd een beetje chaotisch. De schade ziet er heel slecht uit. Vooral de achterkant is het slachtoffer geworden van deze crash. Zo is het link achterwiel volledig afgebroken en ligt het uitlaatsysteem eruit. De eigenaar kan ook gedag zeggen tegen de diffuser. De voorkant lijkt wel gespaard te zijn gebleven. Gelukkig is er niemand gewond geraakt bij de crash.

Hier volgen enkele aardappel foto’s van de crash

Pagani Huayra Pearl is niet meer

 

Pagani Huayra Pearl is kapot

 

Pagani Huayra Pearl is niet meer

Pagani staat bekend om het feit dat zij kapotte Pagani’s weer terug brengen naar nieuwstaat. Zo hebben zij dat ook gedaan met de Pagani Huayra La Monza Lisa van Kris Seigh. Deze is ook gelijk uitgerust met de Pachetto Tempesta.

De Pagani Huayra Pearl is één van de zoveelste one-off Pagani. De auto heeft een spoiler die ook te zien is op verschillende Zonda’s. Ook is heeft de Pagani Huayra Pearl een dak scoop, nieuwe splitter aan de voorzijde en een nieuwe diffuser aan de achterzijde. De Pearl is gemaakt voor een exotische auto dealer genaamd Refined Marques. De laatste maand was de Pearl te aanschouwen in Parijs. Bij dure hotels is de Hypercar vaak gespot. Shmee150 nam ook een ritje in de Pearl.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Check Also

Holy shit: Italdesign Automobili Speciali

Holy shit: Italdesign Automobili Speciali

Ja, wij zijn wakker geschut uit onze paar maanden durende dood. Wakker geschut door een …

About Douwe

Douwe schrijft over events en het laatste nieuws, maar bekijk ook zijn foto reportages. Volg Douwe ook op Instagram: